Parket Renovatie

Is uw parketvloer flink vies geworden of in de loop der jaren verkleurd geraakt? Dan is de eerste stap natuurlijk zelf proberen te vloer te herstellen. Lukt dit niet, bijvoorbeeld doordat het vuil zich helemaal heeft vastgezet in het parket? Schakel dan de experts van MP Schuurtechniek in! We voeren graag een volledige parket renovatie voor u uit. Dit is veel betaalbaarder dan een nieuwe houten vloer leggen en heeft nagenoeg hetzelfde effect. Nadat wij uw parket hebben behandeld is er niets meer te zien van oude schade en verkleuringen. Sterker nog: wij kunnen uw houten vloer zelfs een complete metamorfose geven!

Parket Renovatie

Parket renoveren met 30 jaar ervaring

Bij uw parketvloer renovatie schuren we de vloer in meerdere fases. Zo kunnen we op een zeer grondige wijze alle kleine en grote schade verwijderen. Overigens wordt er bij het parket schuren in totaal maar zeer weinig hout verwijderd. Uw vloer verliest dus zeker niet aan kracht of dikte. Vervolgens is het aan u. Dat wil zeggen: u bepaalt wat er volgt op het schuren van uw parket. Naar wens kunnen we uw vloer behandelen met onder meer met parketvloer olie maar u heeft ook de keuze uit vernis of variant van hardwax olie. Elk beschermend middel voor parket heeft zijn eigen pluspunten en een geheel eigen uitstraling.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën

Een fraaie optie is onder meer het parket schuren en oliën van uw parket. Eén vloeiende laag olie is meer dan voldoende om uw houten vloer langdurig te beschermen tegen verontreiniging, ontkleuring en beschadigingen. Om ervoor te zorgen dat uw vloer na de parket renovatie helemaal de juiste uitstraling krijgt kunt u bij ons kiezen uit meerdere kleuren olie. Vraag onze medewerkers om u vrijblijvend een aantal van de meest schitterende voorbeelden te tonen.

Parket Renovatie

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Een zeer beproefde manier om een beschadigde of anderszins ontsierde parketvloer weer helemaal op te frissen is via een parket renovatie met vernis. Uiteraard heeft u bij ons een zeer ruime keuze als het gaat om kleuren. Daarnaast bepaalt u zelf of het een glanzende of juiste ultra matte vernis wordt. Een heel bijzondere uitvoering is de speciale Skylt vernis. Dit middel zorgt voor een haast onbehandelde aanblik. Gaat uw voorkeur meer uit naar een traditionele vernissoort? Laat ons dan gewoon even weten welke kleur en uitvoering u wenst. Wij adviseren u graag omtrent het parket schuren en vernissen!

Vrijblijvende offerte voor uw Parket Renovatie

Bent u nog niet helemaal klaar om een afspraak in te plannen, maar wilt u eerst wat meer weten over onze tarieven? Vul dan gewoon even ons online offerteformulier in en geef de belangrijkste gegevens over uw houten vloer door. Op deze manier kunnen we een eerlijke en aantrekkelijk geprijsde offerte voor u opstellen. Natuurlijk kunt u ons ook contacteren via de e-mail of per telefoon. We geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij een volledige parket renovatie in uw woning of bedrijfspand. We kunnen vanzelfsprekend ook bij u op locatie langskomen om daar de exacte opties voor uw parket te bespreken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button