Parket Schuren Aalst

Merkt u steeds meer vlekken, krassen, slijtagesporen en andere beschadigingen op bij uw houten vloer? Dan heeft u misschien schrik dat u het complete parket moet vervangen. In de meeste gevallen is dat echter niet nodig. Wanneer wij uw parket schuren in Aalst worden vrijwel alle oneffenheden van uw houten vloer verwijderd. Het beste resultaat wordt bereikt als u dit werk overlaat aan iemand met ervaring, zoals de deskundige medewerkers van MP Schuurtechniek. Met ons bedrijf leveren wij al enkele tientallen jaren de allermooiste houten vloer renovaties. Hiermee maken we uw parketvloer niet alleen veel mooier, maar maken we hem tevens gereed voor de toekomst.

parket schuren Aalst

Ervaren parket renovatie specialist in Aalst

Dankzij een complete behandeling van parket schuren in de regio Aalst en een afwerking met een middel naar keuze knapt uw vloer direct op. Alle oude schade die aanwezig is, wordt volledig weggehaald. Toch verliest het parket niet aan kracht. Integendeel, uw vloer gaat er in kwaliteit juist op vooruit. Natuurlijk is er voor het meest ultieme eindresultaat wel wat nodig. Zo gebruiken we bij MP Schuurtechniek enkel de meest hoogwaardige beschermmiddelen voor uw vloer. Daarnaast werken we met stofvrije schuurmachines, zodat we properder en efficiënter kunnen werken.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën voor een natuurlijke look

Elke parket renovatie vangt aan met het grondig schuren van het hele vloeroppervlak. Zo kunnen we alle grote en kleine beschadigingen, vlekken en verkleuringen voorgoed verwijderen. Hierna volgt een nauwkeurige controle van het werk tot nu toe. Waar nodig wordt het hout nog wat meer opgeschuurd. Wees niet bang, want we halen in totaal maar ontzettend weinig van de toplaag af. Na het parket schuren in Aalst zijn we uiteraard nog niet klaar. Voor het behoud van uw parketvloer brengen we nu een beschermlaag aan. Kiest u voor parket schuren en oliën? Dan is uw parket niet alleen beschermd tegen verkleuringen en beschadigingen, maar ook tegen kromtrekken en scheuren (bij vloerverwarming).

parket schuren Aalst

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Een onverminderd populaire optie bij parket renovaties is een behandeling met vernis. MP Schuurtechniek gebruikt enkel vernis van de beste merken, zodat het resultaat altijd helemaal naar wens is. Vanzelfsprekend kunt u uit vele kleuren kiezen en hebben we zowel matte als glimmende vernis op voorraad. Ook een behandeling van parket schuren in Aalst en vernissen beschermt uw houten vloer langdurig tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Ook is het vernissen mogelijk bij nagenoeg alle soorten houten vloeren, waaronder ook visgraat parket en houten vloeren in het halfsteens verband. Laat uw parket schuren en vernissen door een specialist werkzaam in de regio Aalst.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in regio Aalst

Weet u al precies welke behandeling u uw vloer wilt geven? Dan kunt u natuurlijk direct een afspraak maken voor het parket schuren in Aalst of omgeving. Ontvangt u liever eerst wat extra informatie of een advies op maat? Contacteer ons dan voor een vloerinspectie bij u thuis. Zo kunnen we zien wat uw houten vloer nodig heeft en u nauwkeurig vertellen welke behandelingen daar het beste op aansluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vakkundige parket renovatie!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button