Parket Schuren Antwerpen

Wilt u graag uw parket schuren in Antwerpen uitbesteden aan een ervaren specialist? Dan is MP Schuurtechniek u graag van dienst! Wanneer de houten vloer in uw woning in de loop der tijd versleten geraakt of is hij ernstig vervuild? Dan wordt het tijd om echt in te grijpen. In dit geval kunt u het beste kiezen voor een grondige renovatiebeurt van uw vloer. wij staat klaar om dit werk voor u uit te voeren. Uiteraard heeft u keuze uit diverse behandelingen. U kunt bij ons vrijblijvend om een advies op maat vragen. Op deze manier kunt u uw parketvloer exact datgene geven wat hij nodig heeft.

parket schuren Antwerpen

Ervaren Parket Renovatie Specialist in Antwerpen

Uw keuze voor parket schuren in de regio Antwerpen door de mensen van MP Schuurtechniek is een keuze voor klasse, kwaliteit en enorm veel ervaring. We hebben enkele tientallen jaren ervaring in ons vak en weten dus als geen ander hoe we uw doorgeleefde houten vloer kunnen transformeren tot parket als nieuw. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we zeer zorgvuldig te werk. Vanzelfsprekend gebruiken we de beste en meest moderne schuurapparatuur. Ook kunt u bij ons kiezen uit diverse soorten afwerkingsmiddelen van alleen de beste kwaliteit. Dit garandeert het mooiste eindresultaat.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën

Als klant bent u bij ons helemaal vrij in uw keuzes rondom het parket schuren in Antwerpen. Na het volledig schuren en egaliseren van uw vloer is hij weer heerlijk schoon, vlak en zonder oneffenheden. Dit wilt u natuurlijk zo houden. Daarom is het belangrijk dat we een goede beschermlaag aanbrengen. Dit kan onder meer middels parket schuren en oliën. Onze parketolie vormt een uitstekende bescherming bij vloeren met vloerverwarming, maar kan uiteraard ook op onverwarmd parket worden aangebracht. Om ervoor te zorgen dat uw vernieuwde parketvloer helemaal aan uw smaak voldoet kunt u kiezen uit tientallen prachtige kleuren olie.

parket schuren Antwerpen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Tevens kunt u kiezen voor parket schuren in Antwerpen en vervolgens uw vloer laten vernissen. Ook dit is weer mogelijk in allerlei zeer fraaie varianten zoals extra mat, mat, zijde mat en glans. Voor het beste effect dient de vernis in meerdere laagjes aangebracht te worden. Zo is de bescherming optimaal en zal uw houten vloer niet snel opnieuw beschadigen of verkleuren. Het laten schuren en vernissen van uw parketvloer is ideaal als u zelf wilt genieten van een houten vloer als nieuw. Daarnaast is het ook beslist aan te raden wanneer u uw woning in de verkoop wilt zetten. Wij adviseren u graag over de voordelen van parket schuren en. vernissen!

Vrijblijvende Vloerinspectie en advies in regio Antwerpen

We kunnen het ons goed voorstellen dat u inmiddels ontzettend nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van parket schuren in Antwerpen bij u thuis. Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat een professionele parket. renovatie voor uw interieur kan betekenen. Inviteer ons daarom om bij u langs te komen voor een geheel vrijblijvende en kosteloze vloerinspectie. Hierbij vertellen we u graag welke opties het beste passen bij uw houten vloer. Desgewenst kunnen we zelfs enkele kleuren uitproberen op een stukje parket.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button