Parket Schuren Brugge

Een houten vloer is een aanwinst voor iedere woning. Natuurlijk heeft het parket wel regelmatig onderhoud nodig. Volstaat een normale reinigingsbeurt niet meer om de vlekken, verkleuringen en beschadigingen van het hout te verwijderen? Laat dan uw parket schuren in Brugge. Hiervoor kunt u het beste een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Bij MP Schuurtechniek staan we klaar met advies op maat en de beste behandelingen op basis van vele jaren ervaring. U kunt direct een afspraak met ons inplannen, maar uiteraard kunt u ook eerst wat meer informatie inwinnen.

parket schuren Brugge

Ervaren parket renovatie specialist in Brugge

MP Schuurtechniek is al enkele tientallen jaren werkzaam in de parket renovatie branche. Door de jaren heen hebben we al enorm veel klanten naar volle tevredenheid mogen helpen. Overigens bieden we u diverse professionele behandelingen aan, zoals parket reinigen en parket schuren in de regio Brugge en omgeving. Een enorme innovatie in ons werk is het stofvrij schuren. Bij de introductie hiervan, inmiddels al weer wat jaren geleden, waren we direct onder de indruk van dit systeem. Het stelt ons in staat om uw houten vloeroppervlak nog nauwkeuriger en tevens sneller te schuren. Daarnaast helpt het om allergische reacties bij u en onze medewerkers te voorkomen.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën | een natuurlijke uitstraling

Wilt u uw houten vloer met beschadigingen of verkleuringen helemaal laten herstellen? Kies dan voor één van onze prachtige behandelingen, zoals parket schuren in en oliën. Voor het mooiste effect wordt de olie in een enkele, vloeiende laag op de vloer aangebracht. Hierna heeft het middel ongeveer een dag nodig om volledig uit te harden. Vervolgens kunt u weer een hele tijd genieten van een houten vloer als nieuw. Dankzij de olielaag voorkomen we nieuwe vervuiling en zowel kleine als grote beschadigingen aan uw gerenoveerde parketvloer. Olie is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren.

parket schuren Brugge

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

We kunnen uw houten vloer ook op een andere manier beschermen tegen ongewenst invloeden van onder meer felle zonnestralen en vloeistoffen. Dit doen we door het vernissen van uw parket in dunne opeenvolgende lagen. Natuurlijk zorgt de vernis er ook voor dat uw vloer niet snel opnieuw kan beschadigen. Na het parket schuren in Brugge is uw vloer weer helemaal klaar voor intensief dagelijks gebruik. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het parket schuren en vernissen van uw parketvloer? Vraag onze medewerkers dan om u een aantal kleurstalen te tonen.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Brugge

Weet u nog niet welke optie het beste is voor uw eigen parketvloer? Neem dan helemaal vrijblijvend contact op met de specialisten van MP Schuurtechniek. We vertellen u graag nog meer over de diverse opties. Daarnaast kunnen we ook uw houten vloer inspecteren, zodat we kunnen achterhalen waar uw parket nood aan heeft. Op grond hiervan kunt u vervolgens bepalen welke afwerking uw voorkeur heeft. Is het tijd voor parket schuren in Brugge? Dan is het tijd om de parket experts in huis te halen voor een vakkundige parket renovatie!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button