Parket Schuren en Hardwax Oliën

Kunt u niet langer genieten van de houten vloer bij u thuis, bijvoorbeeld doordat hij flink beschadigd is geraakt of door de invloed van de zon is verkleurd? Dan doet u er goed aan om een parket renovatie in te plannen. Een dergelijke totaalbehandeling bestaat uit meerdere stappen en zorgt ervoor dat uw parketvloer weer op zijn oorspronkelijke sterkte komt. Eén van uw opties is het parket schuren en hardwax olie laten aanbrengen. Dit kan uiteraard in diverse zeer fraaie kleurstellingen. Op deze manier kan uw bestaande vloer langer mee en kunt u hem direct afstemmen op de rest van uw interieur.

parket schuren en hardwax oliën

30 Jaar ervaring in Hardwax Oliën

Voor een echt ultiem resultaat kunt u het beste kiezen voor een professionele behandeling van uw houten vloer. Als parketvloer specialisten met 30 jaar ervaring in de branche zijn we altijd de ideale keuze. Uiteraard staan we altijd voor u klaar, zowel in bescheiden appartementen als in ruime villa’s en alle andere soorten woningen. Er is geen enkele klus die voor ons te klein of te groot is. Dankzij onze enorme ervaring met parket schuren en het behandelen van vloeren met hardwax olie is succes verzekerd en verkrijgt u altijd het gewenste eindresultaat.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Hardwax Oliën

Het mooie van een behandeling van parket schuren en hardwax olie is dat uw vloer hierbij wordt afgewerkt met een zeer krachtig middel. De hardwax olie is als een perfecte combinatie tussen vernis en de ouderwetse boenwas. Natuurlijk heeft ons topproduct door de jaren heen wel verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Hierdoor is het perfect afgestemd op uw vloer en zal het zorgen voor een langdurige en ontzettend fraai ogende afwerking. Na een behandeling van parket schuren en hardwax olie zult u direct merken dat uw parket vrijwel niet meer beschadigt en dat het vuil en stof afstoot.

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Voordelen Parket Schuren en Hardwax Oliën

Een groot pluspunt van een parket renovatie met hardwax olie is dat het uw houten vloer bestand maakt tegen invloeden van vocht. Gooit u per ongeluk een bloemenvaas omver of laat u een tas drinken vallen? Dan hoeft u alleen maar even het overtollige vocht met een zachte doek te verwijderen. U hoeft geen angst te hebben dat het vocht uw parket aantast. Verdere voordelen zijn onder meer een langere levensduur van uw houten vloer en natuurlijk een enorme kostenbesparing ten opzichte van volledig nieuw parket.

Tips voor onderhoud van een Hardwax Vloer

Heeft u de keuze gemaakt voor parket schuren en hardwax olie? Laat het werk dan met een gerust hart over aan onze parket experts. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw komt te ogen. Nadat u uw vloer weer in gebruik heeft genomen is het verstandig om hem enkele malen in de week stofvrij te maken. Om de toplaag van hardwax olie intact te houden kunt u bij het reinigen van de vloer Wischfix of een vergelijkbaar product gebruiken. Wij kunnen u hiervoor een. uitgebreid advies geven over hoe u de vloer het beste. kunt onderhouden voor een prachtige en duurzame parketvloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button