Parket Schuren en Oliën

Ziet uw houten vloer er niet bepaald fraai meer uit? Dan heeft u wellicht schrik dat er een compleet nieuwe vloer moet komen. Met onze parket renovaties van topkwaliteit willen we u graag geruststellen. In veel gevallen kunt u namelijk gewoon kiezen voor parket schuren en oliën. Dit maakt uw vloer weer zo goed als nieuw en stelt u zelfs in staat om een volledig nieuwe look te geven aan uw bestaande parketvloer. Uiteraard zijn uw wensen heel belangrijk en dus zijn ze leidend wanneer we voor u aan de slag gaan met het vloerherstel in uw woning.

parket schuren en oliën

Specialist in parket renovatie en oliën van parket

Als het gaat om uw huis en uw interieur is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Kies daarom altijd voor een vakkundig bedrijf met ruime ervaring in parket renovatie en het opnieuw behandelen uw parketvloer. Onze ploeg beschikt over meer dan 30 jaar ervaring met het herstellen van alle soorten houten vloeren. Ook als het gaat om parket schuren en oliën zijn wij de absolute expert. Vanzelfsprekend werken we wel met de meest moderne technieken, middelen en apparatuur, zonder dat we daarbij onze vakkennis uit het verleden volledig opzij zetten.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Gent – 200 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Turnhout – 40 m² Eiken Vloer Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Brugge – 48 m² Beuken Vloer Schuren en Oliën (WOCA)

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën

Het schuren en oliën van uw houten vloer is een zeer betaalbare optie om nieuw leven en een nieuwe uitstraling aan uw parket te geven. In tegenstelling tot een volledig nieuwe vloer zijn we natuurlijk sneller klaar met de werken. Daarnaast is het resultaat van onze professionele parket renovatie net zo mooi als een heel nieuwe parketvloer, maar dan zonder de zeer hoge kosten. Wilt u dus tegen een aantrekkelijk tarief een vloer als nieuw laten creëren in uw woning? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij u thuis. Hier kunt u ook alvast de kleuren bekijken!

parket schuren en oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Voordelen van Parket Schuren en Oliën

Door te kiezen voor parket schuren en de vloer opnieuw te laten oliën kunt u van diverse voordelen profiteren. Zoals gezegd kunnen we tijdens de renovatie direct een nieuwe look aan uw vloer geven. Gaat u liever voor de oude vertrouwde kleurstelling? Ook dat is beslist mogelijk. Verder zorgt het schuren en oliën ervoor dat bestaande beschadigingen, zoals krasjes, strepen en deuken volledig worden weggehaald. Daarnaast neemt een parket renovatie ook kleurverschillen weg, zoals verkleuringen die zijn ontstaan door toedoen van fel zonlicht.

Periodiek onderhoud aan een geoliede vloer

Laat u uw parketvloer renoveren door onze specialisten? Dan maken we graag op het volgende attent. Ook na een grondige renovatie is het belangrijk om het periodieke onderhoud aan uw houten vloer voort te zetten. Gebruik hiervoor altijd een geschikt reinigingsmiddel voor geoliede vloeren, zodat uw parket nog langer mooi blijft. Geregeld stofzuigen of met een bezem vegen zorgt ervoor dat ronddwarrelend vuil of stof zich niet kan vastzetten aan uw parketvloer. Ontstaan er op een gegeven moment toch vlekken? Verwijder deze dan voorzichtig met behulp van een speciaal vlekken verwijderaar.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button