Parket Schuren Genk

Was u voorheen vooral aan het genieten van uw houten vloer, maar doen krassen, deuken, vlekken en putjes in het parket afbreuk aan uw woonplezier? Dan is het tijd om in actie te komen. U hoeft zeker niet zelf aan de slag te gaan met parket schuren in Genk. Kies liever voor de expertise en de juiste aanpak van de ervaren specialist. MP Schuurtechniek stelt zich als zodanig graag aan u voor. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten parket renovatie. Wilt u dus uw huidige houten vloer volledig laten opknappen? Plan dan snel een afspraak in!

parket schuren Genk

Ervaren parket renovatie specialist in Genk

Het inhuren van een gespecialiseerd parketbedrijf voor de renovatie van uw houten vloer is een verstandig idee. Op deze manier weet u zeker dat de complete behandeling volledig op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hiervoor gebruiken we de meest moderne schuurmachines die stofvrij schuren. Daarnaast zetten we uitsluitend de beste afwerkmiddelen in, zoals zeer hoogwaardige vernissen en oliesoorten. Dit alles in combinatie met onze enorme ervaring met parket schuren in de regio Genk zorgt voor een magnifiek eindresultaat.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën voor een natuurlijke look

Bij MP Schuurtechniek vinden we het enorm belangrijk dat onze klanten meer dan content zijn met het resultaat van de houten vloer renovatie. Om die reden heeft u bij ons altijd veel inspraak, onder meer als het gaat om de afwerking. Gaat uw voorkeur uit naar een geoliede vloer? Dan laten we u graag de verschillende kleuropties zien. We zijn er zeker van dat ook uw favoriete tint erbij zit. Door te kiezen voor parket schuren in Genk en de behandeling: parket schuren en oliën is uw vloer voortaan zeer goed bestand tegen verkleuring, vervuiling en beschadiging.

parket schuren Genk

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Een andere manier waarop we uw houten vloer een betere en mooiere toekomst kunnen geven is via een behandeling met vernis. Dit middel heeft als groot voordeel dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel kleuren en variaties. Misschien heeft u het liefst een matte houten vloer of gaat uw voorkeur juist uit naar glanzend parket. Bij ons kan het allemaal. Kiest u voor parket schuren en vernissen? Ook dan bent u verzekerd van een ultieme bescherming. Voortaan hebben vuil, zonlicht en vocht geen vat meer op uw houten vloer.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Genk e.o.

De meeste mensen weten wel dat goed parket onderhoud belangrijk is voor het behoud van hun vloer. Hoe dit onderhoud er precies moet uitzien is niet altijd evident. Kunt u wel wat meer informatie of een goed advies gebruik over de beste behandeling voor uw houten vloer? Regel dan vandaag nog een afspraak met één van onze medewerkers. We bezoeken u thuis voor een kosteloze en geheel vrijblijvende inspectie van uw vloer en geven u direct een uitgebreid advies omtrent uw parket renovatie. Vervolgens is het aan u wanneer we mogen aanvangen met het parket schuren in Genk.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button