Parket Schuren Leuven

Heeft u een houten vloer in uw woning liggen, maar is hij niet meer zo mooi als voorheen? Dan is daar gelukkig iets aan te doen. De beste optie is parket schuren in Leuven. Deze complete behandeling rekent af met verkleuringen, vochtschade en zelfs diepe beschadigingen in het houten vloeroppervlak. Zeker als de schade al enige tijd aanwezig is, is het tijd om in te grijpen. Doet u er niets aan? Dan is de kans groot dat uw parket onherstelbaar beschadigd raakt. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, want dit brengt alleen maar hogere kosten met zich mee. Daarom vertellen we u graag wat meer over de opties bij een parketvloer renovatie.

parket schuren Leuven

Ervaren parket renovatie specialist in Leuven

Wilt u uw parket schuren in Leuven of omgeving? Dan heeft u grofweg twee keuzes: zelf schuren of een ervaren vakman inhuren. Door de jaren heen hebben we al veel mensen gezien die zelf hun vloer probeerden te schuren. Dit was nooit een groot succes. Iedereen die zonder de nodige ervaring met een schuurapparaat aan de slag gaat, zorgt vaak alleen maar voor een verergering van het probleem. Bestaande deuken en krassen worden alleen maar groter en ook wordt de vloer niet egaal geschuurd. Wilt u dit soort ellende voorkomen? Kies dan direct voor de beste oplossing en schakel de vakmensen van MP Schuurtechniek in. Dankzij onze vele jaren ervaring in het vak verzorgen we voor u de meest hoogwaardige parket renovaties.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën | Natuurlijke Uitstraling

Bij het renoveren van uw houten vloer heeft u uiteraard altijd verschillende opties. Zo kunt u onder meer kiezen voor de behandeling: parket schuren en oliën. Natuurlijk beginnen we de renovatie met het parket schuren in Leuven. Dit gebeurt in meerdere fases, zodat we een mooi en egaal resultaat kunnen bereiken. Vervolgens voegen we de parketolie in de gewenste kleur toe. Dit middel beschermt uw houten vloer onder meer tegen vochtschade, beschadigingen en verkleuringen.

parket schuren Leuven

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Laat u uw houten vloer liever vernissen in één van de vele beschikbare kleuren? Ook dat is natuurlijk een uitstekende keuze om uw bestaande parketvloer een complete metamorfose te geven. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunt u kiezen voor parket schuren in Leuven en afwerken met een glimmende of een matte vernis. Een gulden middenweg is uiteraard ook mogelijk. Vraag ons om advies omtrent parket schuren en vernissen of laat vrijblijvend één of twee kleuren uitproberen op een klein gedeelte van uw houten vloer.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in regio Leuven

Is ook uw houten vloer toe aan een professionele behandeling? Kies dan voor parket schuren in Leuven door MP Schuurtechniek. Van tevoren kunnen we een vrijblijvende inspectie van uw vloer uitvoeren, zodat we precies weten hoe het gesteld is met uw parket. Het spreekt voor zich dat deze inspectie altijd gepaard gaat met een advies op maat. Bel of mail ons vandaag nog om een afspraak in te plannen! Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button