Parket Schuren Mechelen

Wilt u een tweede leven geven aan uw bestaande parketvloer? Dit is vrijwel altijd mogelijk. Op deze manier kunt u veel geld besparen en hoeft u ook niet dagenlang in de rommel te zitten. Kies gewoon voor parket schuren in Mechelen door de specialisten van MP Schuurtechniek. Wij transformeren uw beschadigde, versleten of verkleurde houten vloer tot parket dat eruitziet als nieuw. Kunt u ook niet wachten tot het eindelijk zover is? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze parket experts en laat ons weten wanneer we langs mogen komen.

parket schuren Mechelen

Ervaren parket renovatie specialist in Mechelen

Het parket schuren in Mechelen uitbesteden aan een specialist met enorm veel ervaring biedt u verschillende voordelen. Het grootste pluspunt is natuurlijk dat we de allermooiste resultaten kunnen bereiken. Na een behandeling door onze zeer ervaren medewerkers ziet uw houten vloer er echt weer als nieuw uit. Om dit voor elkaar te krijgen gebruiken we uitsluitend de meest hoogwaardige middelen voor de afwerking van uw parketvloer. Tevens maken we gebruik van moderne stofvrije schuurmachines. Deze stellen ons in staat om uw parket renovatie sneller, schoner en nauwkeuriger uit te voeren.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën voor een natuurlijke look

Bij de renovatie van uw parketvloer heeft u uiteraard altijd de keuze uit verschillende soorten behandelingen. Eén daarvan is het parket schuren in Mechelen en afwerken met vloerolie. Dit middel is vooral zeer geschikt voor het beschermen van parketvloeren met daaronder vloerverwarming. De hoogwaardige olie voorkomt dat uw geheel gerenoveerde houten vloer verkleurt, beschadigt of zelfs kromtrekt. Om ervoor te zorgen dat uw parketvloer na de renovatie perfect past bij de rest van uw interieur kunt u bij ons kiezen voor parket schuren en oliën in diverse schitterende kleuren.

parket schuren Mechelen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Veel van onze klanten kiezen voor een traditionele aanpak bij de renovatie van hun parket. Ze gaan dan bijvoorbeeld voor parket schuren in Mechelen en de behandeling: parket schuren en vernissen. Dit middel is verkrijgbaar in ontelbaar veel uitvoeringen. U kunt kiezen tussen diverse soorten glimmende en matte vernis en heeft tevens de keuze uit allerlei donkere en lichte kleurstellingen. Vernis wordt van oudsher gebruikt bij het behandelen van houten vloer. Het zorgt voor een fraaie aanblik en vooral ook een uitstekende bescherming tegen onder meer verkleuring en beschadiging van het hout.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Mechelen

U kunt bij ons direct een afspraak inplannen voor het parket schuren in Mechelen. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een vrijblijvende vloerinspectie uit te laten voeren. Hierbij komt één van onze deskundige medewerkers bij u thuis langs om de staat van uw parketvloer te onderzoeken. Op basis hiervan volgt een advies op maat. Natuurlijk bent u ook zelf helemaal vrij om uw persoonlijke wensen aan te geven. Zo weet u zeker dat u de parketrenovatie van uw dromen krijgt. U kunt ons hiervoor te allen tijde contacteren via de e-mail, per telefoon of via ons contactformulier.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button