Parket Schuren Turnhout

Elke houten vloer krijgt vroeg of laat te maken met slijtage. Deze slijtage kan zich op meerdere manieren openbaren, bijvoorbeeld als deuken of putjes in de vloer of als een uitgesleten pad op gedeeltes die veel belopen worden. Daarnaast kan parket ook op een andere manier beschadigen, onder meer door de invloed van felle zonnestralen en vocht. Zelfs als uw houten vloer enorm beschadigd is, is het in de meeste gevallen mogelijk om hem volledig te herstellen. Kies gewoon voor parket schuren in Turnhout door ons team van experts.

parket schuren Turnhout

Ervaren parket renovatie specialist in Turnhout

MP Schuurtechniek is al tientallen jaren werkzaam als hersteller van alle typen houten vloeren. Van parket in de Hongaarse punt tot visgraatvloeren, wij maken ze weer helemaal mooi. Dankzij onze enorme ervaring met parket schuren in Turnhout en omgeving kunt u uw houten vloer met een zeer gerust hart aan ons toevertrouwen. Nadat u ons uw voorkeuren heeft doorgegeven gaan we op het gewenste moment voor u aan het werk. Gemiddeld hebben we zo’n 1 tot 2 werkdagen nodig voor een complete parket renovatie bij u thuis of op uw kantoor.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën in meer dan 50 kleuren

Wilt u dat wij uw parket schuren in Turnhout? Dan bent u uiteraard helemaal vrij om te bepalen hoe de vloer moet worden afgewerkt. Een zeer fraaie optie is het parket schuren en oliën. We vangen aan met het grondig schuren van het parket in een aantal grove en fijne fases. Hierna gaan we aan de slag met de beschermlaag. Voor het beste resultaat en de meest ultieme bescherming voegen we de parketolie in een vloeiende beweging op het hout aan. Vanzelfsprekend kunt u kiezen uit allerlei prachtige kleuren vloerolie.

parket schuren Turnhout

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Een andere aantrekkelijke optie bij de renovatie van uw houten vloer in Turnhout is parket schuren en vernissen. Dit is eveneens mogelijk met allerlei prachtige kleuren, zodat uw vloer na de behandeling precies de juiste kleur krijgt. Tevens kunt u bij ons kiezen uit zowel glanzende als matte soorten vernis. Ook uw favoriete uitvoering zit er dus zeker en vast bij. Wilt u meer weten over parket schuren in Turnhout en een behandeling met vernis? Contacteer ons dan vrijblijvend of vraag direct een offerte aan bij MP Schuurtechniek, uw specialist in houten vloer renovaties.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Turnhout

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor parket schuren in de regio Turnhout bij u thuis? Dan is het raadzaam om eerst een vloerinspectie te laten uitvoeren. Uiteraard is dit helemaal kosteloos en volledig vrijblijvend. Bij een dergelijke inspectie nemen we uw houten vloer nauwkeurig onder de loep. Zo kunnen we zien hoe het met uw parket gesteld is en welke behandeling er nodig is om hem weer volledig te herstellen. Tevens geven we u hierbij een professioneel advies omtrent uw parketvloer renovatie. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze medewerkers.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button