Parket Schuren en Vernissen

Veel huizen en appartementen in België zijn voorzien van een prachtige houten vloer. Doordat het hierbij gaat om een product van puur natuur kunnen er op een gegeven moment wel oneffenheden ontstaan. U kunt het vast wel van uw eigen houten vloer. Deuken, krasjes, strepen en putjes of zelfs kringen van waterschade en verkleuringen door de zon. Er zijn allerlei manieren waarop uw parket na verloop van tijd aan kwaliteit kan verliezen. Gelukkig biedt parket schuren en vernissen door MP Schuurtechniek een schitterende totaaloplossing. Met deze behandeling kunnen we uw houten vloer volledig herstellen en zelfs de kwaliteit ervan verhogen.

parket schuren en vernissen

30 jaar ervaring in parket schuren en het vernissen van parketvloeren

We begrijpen zonder meer dat u uw houten vloer niet zomaar aan iedereen overlaat. Juist een verontreinigde vloer met flinke gebruikerssporen kan in de verkeerde handen onherstelbaar beschadigd raken. Onze vloerspecialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring in parket schuren en in het vernissen hiervan. dit geld voor alle soorten parketvloeren. Ook voor u staan we graag klaar. We inventariseren uw wensen, inspecteren de huidige kwaliteit van uw vloer en maken vervolgens een plan van aanpak. Hiermee bent u verzekerd van een professionele, doeltreffende en hoogwaardige parket renovatie.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Mechelen – 100 m² Eiken Schuren en Vernissen (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hasselt – 125 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalst – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Vernissen (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Lommel – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Vernissen (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Vernissen

Vroeg of laat krijgt ook uw houten vloer te maken met slijtage. Dit is heel natuurlijk, maar niet bepaald wenselijk. Laat daarom op korte termijn uw parket schuren en vernissen door ons team van specialisten. We verwijderen de zwakke punten in het parket, zodat uw vloer weer op volle kracht kan komen. Dit zorgt er vervolgens voor dat uw vloer een heel stuk langer meegaat. Daarnaast oogt uw parket dankzij onze behandeling ook weer helemaal als nieuw. Vernis is verkrijgbaar in Ultra mat, mat, zijde glans en glans. Wij geven u hier graag een deskundig advies over.

parket schuren en vernissen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Voordelen van Parket Schuren en Vernissen

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van parket schuren en vernissen? Dan is het prettig om te weten dat u bij ons kunt kiezen uit vele soorten vernis in de meest prachtige kleuren. Er zit dus altijd een perfecte tint bij om uw vloer mee te verfraaien. U kunt kiezen voor het behoud van de bestaande kleur, maar ook een heel nieuwe kleur is mogelijk. Elke behandeling van schuren en vernissen zorgt voor een nieuwe opleving van uw parket en verwijdert bestaande schades en ontsieringen.

Ook in ultra matte vernis mogelijk (Skylt)

Het is ook mogelijk om te kiezen voor parket schuren en vernissen met de zeer fraaie Skylt vernis. Dit type vernis valt op doordat hij zeer mat is. Het middel geeft uw houten vloer dan ook een onbehandelde en stoere look. Uiteraard is uw parket met de Skylt vernis wel degelijk uitstekend beschermd. De Skylt maakt uw houten vloer net zo goed bestand tegen vervuiling en beschadiging als ieder ander beschermmiddel, maar dan met een heel bijzonder optisch effect. Wilt u zien hoe Skylt op uw houten vloer oogt? Vraag ons dan om een kleine demonstratie uit te voeren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button