Parket Schuren Lommel

Is de houten vloer in uw woning zodanig versleten of verkleurd dat een nieuwe parketvloer de enige oplossing lijkt? Wacht dan even! We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden van parket schuren in Lommel. Door een dergelijke behandeling is het in vrijwel alle gevallen mogelijk om uw houten vloer nieuw leven in te blazen. Uiteraard kan MP Schuurtechniek uw parketvloer op verschillende manieren behandelen. Zo krijgt u altijd de vloer van uw dromen. Kies bijvoorbeeld voor parket schuren en oliën of parket schuren en vernissen. Voorafgaand aan de renovatie van uw parketvloer kunt u natuurlijk altijd een geheel vrijblijvende vloerinspectie laten uitvoeren.

parket schuren Lommel

Ervaren parket renovatie specialist in Lommel

Het grote voordeel van parket schuren in Lommel door een specialist als MP Schuurtechniek is dat uw vloer de behandeling krijgt die hij verdient. U hoeft beslist niet zelf aan de slag te gaan met een gehuurde of geleende schuurmachine, waarbij ook nog eens de kans bestaat dat uw vloer nog meer beschadigt. In plaats daarvan zetten we onze professionele stofvrije schuurapparaten in om uw parketvloer nauwkeurig en zeer efficiënt te renoveren. Vervolgens is het tijd voor het aanbrengen van een beschermlaag naar keuze.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën in meer dan 50 kleuren

Gaat u op zoek naar een betrouwbare specialist voor het renoveren van uw houten vloer? Dan stuit u al snel op de vele verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons onder meer kiezen voor parket schuren in Lommel en de behandeling parket schuren en oliën. Deze optie is zeer geschikt als u vloerverwarming heeft liggen. De vloerolie beschikt over eigenschappen die het kromtrekken en scheuren van de houten vloerpanelen voorkomen, zelfs als ze blootstaan aan flinke temperatuurswisselingen. Daarnaast voorkomt een goede olielaag op uw parketvloer ook andere vormen van schade en verkleuringen.

parket schuren Lommel

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Net als vroeger kiezen ook nu veel van onze klanten voor parket schuren in Lommel en een afronding met beschermende vernis. Inmiddels is dit product verkrijgbaar in ontzettend veel variaties, zoals diverse matte en glanzende soorten en allerlei lichte en donkere kleuren. Ook uw favoriete tint zit er dus beslist bij. Vernis is geschikt voor vrijwel alle soorten houten vloeren en is daarom ook bij uw aanstaande vloerrenovatie een uitstekende keuze. Wilt u meer informatie over het parket schuren en vernissen in een ultra matte of zijde matte variant? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Lommel

Heeft u vragen over het verloop van het parket schuren in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u natuurlijk altijd en helemaal vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast is het mogelijk om een kosteloze vloerinspectie met adviesmoment in te plannen. Zo kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn bij het parket schuren in Lommel. Vervolgens kunnen wij nauwkeurig bepalen hoe het momenteel gesteld is met uw houten vloer en komen we erachter waar uw parket behoefte aan heeft. Is een volledige parket renovatie niet nodig? Kies dan voor professioneel parket reinigen door MP Schuurtechniek.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button