Parket Schuren Gent

Is uw woning voorzien van een prachtige houten vloer, maar heeft deze in de loop der tijd aan glans verloren? Dan is het tijd voor parket schuren in Gent. Deze totaalbehandeling zorgt ervoor dat aanwezige schade en verkleuringen volledig van het parket worden verwijderd en brengt uw vloer weer op volledige sterkte. Daarnaast is bij de behandeling uiteraard een hoogwaardige afwerking inbegrepen. Zo kunt u onder meer kiezen voor het oliën of vernissen van uw houten vloeroppervlak. Dit kan in de huidige kleur, maar ook is het mogelijk om voor een heel andere uitstraling te gaan.

parket schuren Gent

Ervaren parket renovatie specialist in Gent

Veel dingen in huis kunt u eenvoudig zelf regelen. Met het schuren van uw houten vloer ligt dat net even anders. Als u op zoek bent naar het allermooiste resultaat dat ook nog eens enorm lang houdt, kunt u het beste een ervaren specialist inhuren. Bij MP Schuurtechniek hebben we enkele tientallen jaren ervaring met parket schuren in de regio Gent en omgeving. We werken met de nieuwste technieken, zonder de waardevolle kennis vanuit het verleden verloren te laten gaan. Wilt u weten wat we voor uw houten vloer kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak!

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën in meerdere kleuren

Bij de renovatie van uw parketvloer kunt u vertrouwen op onze professionele aanpak. Eerst schuren we de complete vloer. Dit ontdoet hem van oppervlakkige en diepere schade en rekent af met verkleuringen en eventuele vochtplekken. Met het parket schuren in Gent halen we overigens maar een zeer dunne laag hout weg. Er treedt dus beslist geen kwaliteitsverlies op. Het parket schuren en oliën zorgt er ook voor dat uw parket weer volledig vlak wordt. Vervolgens kunnen we op uw propere en egale vloer de parketolie aanbrengen. Voor het beste effect gebeurt dit in één vloeiende laag.

parket schuren Gent

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Naast parketolie valt er nog meer te kiezen. Zo kunt u natuurlijk overgaan tot het parket schuren in Gent en een afrondende afwerking met hoge kwaliteit vernis. In tegenstelling tot bij oliën is het bij vernissen juist nodig om het beschermmiddel in meerdere flinterdunne laagjes aan te brengen. Zo kan de vernis beter hechten. Het schuren en vernissen is mogelijk bij vrijwel alle soorten houten vloeren, waaronder parket in halfsteens verband, de Hongaarse punt of visgraat parket. Een uitzondering hierop vormt parket met vloerverwarming. Graag geven wij u een vakkundig advies omtrent parket schuren en vernissen.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Gent e.o.

Tussen alle verschillende opties is het soms lastig kiezen. Daarom kunt u bij MP Schuurtechniek altijd vrijblijvend een adviesgesprek inplannen. Hiervoor komen we bij u langs, zodat we direct ook een vrijblijvende vloerinspectie voor u kunnen uitvoeren. Uiteraard kunt u op elk gewenst moment bij ons terecht voor meer informatie over de diverse behandelingen. U kunt ons contacteren per telefoon, via de e-mail of via het contactformulier op onze website. Overigens kunt u ons niet alleen inhuren voor parket schuren in Gent, maar ook voor complete parket renovatie.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button