Parket Schuren Hasselt

Ook al zorgt u nog zo goed voor uw houten vloer, uiteindelijk zal het toch te maken krijgen met verontreinigingen, verkleuringen en andere vormen van schade. Bij lichte schade en vervuiling is een professionele parket reiniging meestal voldoende. Indien de schade echter heviger is, is het tijd voor een volledige parket renovatie. Een renovatie bestaat uit een complete behandeling van parket schuren in Hasselt en een afwerking met een beschermend middel naar keuze. MP Schuurtechniek is het vertrouwde adres als u uit bent op een perfecte houten vloer renovatie.

parket schuren Hasselt

Ervaren parket renovatie specialist in Hasselt

MP Schuurtechniek heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring met parket schuren in de regio Hasselt en overige behandelingen om oud parket nieuw leven in te blazen. U zit hier dan ook helemaal goed als u uw verweerde of beschadigde houten vloer een metamorfose wilt geven. Dankzij de inzet van onze moderne en professionele schuurmachines en de beste afwerkmiddelen bent u verzekerd van een schitterend en lang houdend eindresultaat. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een houten vloer renovatie in uw woning en zorg ervoor dat uw parket nog vele jaren extra meegaat.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Project:
Kantoor Antwerpen – 150 m² Schuren en Oliën (WOCA)

Project:
Herenhuis Hasselt – 45 m² Schuren en vernissen (Skylt)

Project:
Woning Aalst – 60 m² Schuren en Vernissen (Skylt)

Project:
Woning Lommel – 48 m² Schuren en Vernissen (Bona)

Parket Schuren en Oliën in meerdere kleuren

Zoals gezegd kunt u bij ons zelf kiezen op welke wijze we uw parketvloer behandelen na het parket schuren in Hasselt. Een bijzonder fraaie optie is wat ons betreft het parket schuren en oliën. Deze natuurlijke afwerking beschermt uw houten vloer niet alleen tegen krassen, deuken, verkleuringen en vochtkringen, maar werkt ook als ultieme beschermer tegen scheuren en kromtrekken. Dit laatste is met name een risico als er vloerverwarming onder uw parketvloer ligt. Ook bij andere soorten houten vloeren is schuren en oliën een uitstekende keuze. Vraag ons dus beslist naar de beschikbare kleuropties.

parket schuren Hasselt

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren en Vernissen

Parket schuren in Hasselt is niet alleen de perfecte manier om een verouderde houten vloer om te toveren tot parket als nieuw. Ook is het ideaal als u op zoek bent naar een nieuwe look voor uw vloer. Zo kunt u bij de renovatie kiezen uit vernis in allerlei prachtige vernis uitvoeringen. Wat ons betreft is dit een uitstekende manier om nog langer te genieten van uw parketvloer, zonder enorm veel geld uit te geven. Wilt u meer weten over de optie parket schuren en vernissen? Contacteer ons dan vrijblijvend of laat een offerte op maat opstellen. Wij adviseren u graag!

Vrijblijvende vloerinspectie en advies in Hasselt e.o.

We vinden het erg belangrijk dat u de juiste keuzes kunt maken bij de renovatie van uw parketvloer. Daarom bieden we u een vrijblijvende inspectie van uw houten vloer aan. Dit verplicht u tot niets en is bovendien kosteloos. Tijdens de inspectie komen alle belangrijke aspecten aan het licht. Op basis hiervan geven we u graag een advies op maat. Vervolgens mag u bepalen waar, wanneer en op welke wijze we aan de slag mogen met het parket schuren in Hasselt.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button